Impro & Tekst 2.0 (V28okt)

De TheaterkamerDe Theaterkamer, theatercursussen0 Comments

Wat ga je doen?
Je leert door middel van oefeningen, improvisaties en korte tekstscènes de basisprincipes van het toneelspelen kennen, zoals het ruimte gebruik, gebruik van je stem, samenspel, opbouwen van een personage etc.
Ook gaan we in de vele andere technieken die horen bij de kern van het acteren: stem, fysiek, aanwezigheid en samenspel. Kortom, een cursus die je verbeelding en je creativiteit prikkelt, voor spelers met al enige ervaring in tekst- en /of improvisatie toneel

Voor wie?
iedereen die eerder een cursus Tekst 1.0 of Impro 1.0 (De Vloer Op 1.0) of hoger volgde. Mensen die eerder alleen teksttoneel deden zullen worden uitgedaagd op hun improviserend vermogen en de improvisatoren zullen zich mogen verheugen op het werken met tekstscenes
Foto’s van laatste presentatie

 • tijden
  19.30 – 22.00 uur
 • geen les op
  nvt
 • Aantal lessen en presentatie
  8 lessen incl. 1 presentatie op 14 december tijdens de gezamenlijke presentatiedag van De Theaterkamer
 • Presentatiedata
  14 december
 • Locatie
  Theater De Cameleon
 • Theater De Cameleon
  Derde Kostverlorenkade 35
  kaartje google maps: adres
 • Investering
  € 242,- (inclusief btw)
  korting: -10% Stadspas, studentenpas (niet CJP en 65+)
 • Bijzonderheden
  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.
 • Inschrijven
  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen inschrijven!
 • Proefles bijwonen?
  Als de cursus niet vol zit kan je in overleg een proefles doen (eerste les cursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *