Gertjan ten Thije - Toneelcursussen De Vloer Op De Theaterkamer

Gertjan ten Thije
Studeerde klassiek Piano en Acting and Directing for Theatre (MA) aan de SMSU. Regisseert al 25 jaar diverse (muziektheater)producties, geeft les en bedrijfstrainingen en is oprichter van De Theaterkamer.
Naast zijn werk voor De Theaterkamer is hij directeur van Het Amsterdams Theaterhuis en Theater De Cameleon (de thuisbases van De Theaterkamer) en werkt hij als gecertificeerd personal coach.

Nanda Kling
Behaalde haar diploma ‘Bachelor of Theatre in Education’ aan de AHK te Amsterdam.
Sindsdien is zij werkzaam als docent, theatermaker, regisseur en actrice.
Haar lessen worden gekenmerkt door spelplezier, inspiratie en acteren vanuit de basisprincipes.
Naast lessen voor volwassenen is zij artistiek leidster van onze jeugdafdeling: Het Jeugdtheaterhuis Amsterdam

Zie het filmpje Nanda

Elisabeth Boor
studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst Amsterdam. Ze geeft cabaretcursussen en regisseert solocabaretiers, stand-uppers en singer /songwriters

Wilfred van de Peppel
In 1988 afgestudeerd aan de theaterschool in Amsterdam. Daarna als acteur/maker gewerkt in vele theaters met eigen producties maar ook als mimespeler voor de Nederlandse Opera en de Reis Opera.
Inmiddels geeft hij zo’n 30 jaar les aan amateurs, operazangers en acteurs en musici in opleiding. Zo was hij als docent o.a.verbonden aan de HKU en de Opera Studio Nederland

Zie het filmpje Wilfred

Vastert van Aardenne
Vastert van Aardenne studeerde af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht en later behaalde hij daar ook zijn eerstegraads lesbevoegdheid Theater
Hij speelde in vele toneelvoorstellingen, waaronder  Othello en Juliana’s Derde Weg en Anne. Hij speelde in de musicals High School Musical, 42nd Street en Romeo ’n Juliette.
De laatste jaren was hij bijna dagelijks te zien in de jeugd tv serie Vrijland. Hij had verder rollen in diverse televisieseries, zoals Westenwind, Spoorloos Verdwenen, Baantjer, Keyzer en De Boer en Medisch Centrum West.
Hij is als docent verbonden aan de Nederlandse Musical Academie.

Hetty Kleinloog (Amsterdam, 1958) is scenario – en toneelschrijver, tekstdichter, dramadocent en regisseur.

Van 1984 tot 1988 studeerde zij aan de Theaterschool Amsterdam, de parttime opleiding Docent Drama. Als afstudeerproject richtte zij Theatergroep Mevrouw Jansen op. Bij deze theatergroep was zij tot de opheffing in 2009 creatief leider, auteur, regisseur en tekstdichter.
Vanaf 2000 schrijft Hetty televisiedrama. Zij werkte als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan tv-series als ONMLotte (Talpa), SpangaS (NCRV), Malaika (RTL5), Tita Tovenaar (AVRO) en Goede tijden, slechte tijden (Endemol) en aan diverse transmediale producties.

Van 1992 tot 2009 heeft Hetty lesgegeven, onder andere als docent aan de opleiding Theater van het ROC van Amsterdam. Drama, Presentatietechnieken, Improvisatie, Teksttoneel, Regie en Creatief schrijven waren hierbij haar specialiteiten.
Sinds dit jaar is Hetty docent Scenario aan de Schrijversacademie.