Docenten

Gertjan ten Thije
Studeerde klassiek Piano en Acting and Directing for Theatre (MA) aan de SMSU. Regisseert al 25 jaar diverse (muziektheater)producties, geeft les en bedrijfstrainingen en is oprichter van De Theaterkamer.
Naast zijn werk voor De Theaterkamer is hij directeur van Het Amsterdams Theaterhuis en Theater De Cameleon (de thuisbases van De Theaterkamer) en werkt hij als gecertificeerd personal coach.

Image

Elisabeth Boor
Studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst Amsterdam. Ze geeft cabaretcursussen en regisseert solocabaretiers, stand-uppers en singer /songwriters

Image

Wilfred van de Peppel
In 1988 afgestudeerd aan de theaterschool in Amsterdam. Daarna als acteur/maker gewerkt in vele theaters met eigen producties maar ook als mimespeler voor de Nederlandse Opera en de Reis Opera.
Inmiddels geeft hij zo’n 30 jaar les aan amateurs, operazangers en acteurs en musici in opleiding. Zo was hij als docent o.a.verbonden aan de HKU en de Opera Studio Nederland

Image

Vastert van Aardenne
Vastert van Aardenne studeerde af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht en later behaalde hij daar ook zijn eerstegraads lesbevoegdheid Theater
Hij speelde in vele toneelvoorstellingen, waaronder  Othello en Juliana’s Derde Weg en Anne. Hij speelde in de musicals High School Musical, 42nd Street en Romeo ’n Juliette.
De laatste jaren was hij bijna dagelijks te zien in de jeugd tv serie Vrijland. Hij had verder rollen in diverse televisieseries, zoals Westenwind, Spoorloos Verdwenen, Baantjer, Keyzer en De Boer en Medisch Centrum West.
Hij is als docent verbonden aan de Nederlandse Musical Academie.

Image

Jochem de Groot
Theaterdocent, acteur,
fotograaf en webontwikkelaar
Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Theater / Stage

Image