De Vloer Op 5.0

Wil je pal voor de zomer nog een inspirerende improvisatieavond meemaken? Doe dan op dinsdag 11 en/of 18 juni mee met De Vloer Op 5.0. Deze avonden zijn in de Cameleon en Vastert is de docent. Je kunt één avond meedoen of alle twee, maar geef je wel van tevoren even op.

Let op:
'Deze cursus staat alleen open voor de gevorderde DVO speler. Deelnemers moeten er plezier in hebben hun tegenspeler uit te dagen maar ook graag uitgedaagd willen worden!'
Dit is dus voor de gevorderde speler! 

Wat ga je doen?
Deze cursus biedt je de mogelijkheid je spel- en improvisatie technieken verder te verdiepen en hierdoor krijg je steeds meer vertrouwen en plezier in je eigen talent!
Dit doen we aan de hand van oefeningen en langere geïmproviseerde scenes. Vastert verzint met zorg scènes die jou als speler verder kunnen brengen. Maar je gaat ook zelf scènes verzinnen voor andere spelers!

Wat leer je?
Je leert nog meer te vertrouwen op je creativiteit en je eigenheid. Je leert de spelmogelijkheden in de scènes te herkennen en duidelijke keuzes in je spel te maken ('schakelen').
Je leert door duidelijke keuzes in je fysiek en stemgebruik een personage te spelen.
Je leert zelf een goede opdracht te verzinnen, goed naar anderen te kijken en die goede feedback te geven.

Voor wie?
Deze cursus staat alleen open voor de gevorderde DVO speler. Deelnemers moeten in ieder geval tenminste twee DVO cursussen hebben gevolgd en er plezier in hebben hun tegenspeler uit te dagen maar ook graag uitgedaagd willen worden! Je kunt je ook aanmelden na een andere vervolgcursus, maar deelname is dan in overleg.

DE VLOER OP 5.0

Dag

dinsdagvond

Data

11 en 18 juni 2024 

Geen les nvt
Lestijd 19.30 - 22.00 uur
Aantal lessen 2 inloop lessen van 2,5 uur  Los te bezoeken
Docent Vastert van Aardenne
Investering €32 incl BTW per avond
Locatie Theater De Cameleon