Improvisatie-1-0-di-V

IMPROVISATIE 1.0

In deze cursus Improvisatie gaan we vooral op zoek naar de technieken om een goede improvisatie-scène te spelen en leer je je eigen mogelijkheden en talent beter kennen.
Dit doe je aan de hand van oefeningen en korte of langere improvisaties. Soms met de hele groep, soms in twee- of drietallen. Door de afwisseling van oefeningen, korte en langere scènes blijft het iedere week uitdagend en dynamisch en blijf je je acteren ontwikkelen.

wat leer je?
Je krijgt verschillende technieken en handvatten aangereikt waardoor je leert aan welke dingen jij kunt denken wanneer je een improvisatie begint en welke mogelijkheden je hebt om de scène tijdens het spelen spannender te maken. Je leert je eigen mogelijkheden beter kennen en wordt aangemoedigd die duidelijker in te zetten. Je leert te vertrouwen op je eigen impulsen en vindingrijkheid.

voor wie?
Deze cursus staat open voor beginners++ en halfgevorderden, d.w.z. mensen die b.v. een Elementair Spel 0.0 achter de rug hebben bij De Theaterkamer of elders een beginners cursus acteren.

Improvisatie 1.0

Dag

dinsdagavond

Data

10 september - 22 oktober  2024

Geen les nvt
Lestijd

20.00 - 22.00

Lessen 7 lessen van 2 uur
Docent(en) Vastert van Aardenne
Investering €207 incl BTW
Locatie Theater De Cameleon