Korte Basis van Improviseren 0.0

Image

Wat ga je doen?

De cursus bestaat uit 3 inloop avonden (eigenlijk 3 proeflessen dus) en dat betekent dat je alleen komt als je zin hebt in een avond improviseren en alleen €25 cash betaalt voor de avonden dat je meedoet.
Het vaste gedeelte van 4 avonden bestaat uit een vaste groep deelnemers die zich committeren aan de 4 avonden

In deze cursus De Vloer Op 1.0 / Impro 1.0 ga je de basistechnieken van het (improviserend) acteren verder verdiepen. Aan de hand van verschillende oefeningen maak je de technieken eigen die je daarna leert toe te passen in korte improvisatieopdrachten en langere De Vloer Op scenes

wat leer je?
Samenspel, spelen vanuit impuls,  tekstbehandeling en ruimtegebruik zijn enkele thema’s die worden behandeld
De cursus bestaat ongeveer uit 100% improvisatie.

Het acteren is ook een uitstekende manier om je gedragsrepertoire te verrijken met nieuwe ervaringen en inzichten op te doen en toe te passen.

voor wie?
Deze cursus staat open voor alle beginnende spelers die eerder een cursus Elementair Spel volgde of (elders) een cursus volgde van vergelijkbaar niveau.

Ja, ik wil mij inschrijven

Basis Improviseren 1.0

Dag

woensdagavond

Data

inloopavond: 16, 23, 30 november, 7, 14 en 21 december 2022 (2,0 uur) !LES VAN 14 DECEMBER GAAT NIET DOOR!

Geen les nvt
Lestijd  20.00 - 22.00 uur (inlooplesen)
Lessen

nog 3 inloop van 2.0 uur 

Docent(en)

Justin van der Veen
Kan een close-up zijn van een of meer mensen, baard en buitenshuisJustin van der Veen studeerde af als theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde in verschillende voorstellingen van De Theatertroep, en maakt tegenwoordig zelf locatietheater met Het Markttheater en met De Randfiguren. Justin heeft een achtergrond in het maken en spelen van komedies, maar houdt zich ook bezig met improvisatie, schrijven en storytelling. Als docent besteedt hij extra veel aandacht aan het vermogen om op het toneel ‘in het moment’ te reageren."

Investering inlooples €25  cash (2 uur per avond)
Locatie
Theater De Cameleon