Tekst & Impro 1.0

Image

Wat ga je doen?

In deze cursus Tekst & Impro 1.0 ga je de technieken van het acteren verder verdiepen. Aan de hand van verschillende oefeningen maak je de technieken eigen die je daarna leert toe te passen in korte improvisatieopdrachten en korte tekstscenes. (Je hoeft geen grotere lappen tekst te leren. Misschien een keer wel een tekstje  een beetje voor te bereiden thuis. In principe kan alles binnen de les)

wat leer je?
Samenspel, spelen vanuit impuls,  tekstbehandeling en ruimtegebruik zijn enkele thema’s die worden behandeld
De cursus bestaat ongeveer uit 60% improvisatie 40% tekstjes.

Het acteren is ook een uitstekende manier om je gedragsrepertoire te verrijken met nieuwe ervaringen en inzichten op te doen en toe te passen.

voor wie?
Deze cursus staat open voor alle spelers die eerder een cursus Elementair Spel 0.0 of Improvisatie 1.0 volgden of (elders) een cursus volgde van vergelijkbaar niveau.

inschrijven

Tekst & Impro 1.0 

Dag

maandagavond

Data

8 mei - 19 juni 2023

Geen les 29 mei (Pinksteren)
Lestijd 20.00 - 22.00 uur
Lessen

6 lessen Tekst & Impro 1.0

Docent(en)

Justin van der Veen
Justin van der Veen studeerde af als theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde in verschillende voorstellingen van De Theatertroep, en maakt tegenwoordig zelf locatietheater met Het Markttheater en met De Randfiguren. Justin heeft een achtergrond in het maken en spelen van komedies, maar houdt zich ook bezig met improvisatie, schrijven en storytelling. Als docent besteedt hij extra veel aandacht aan het vermogen om op het toneel ‘in het moment’ te reageren."

Investering €175 voor 6 lessen van 2 uur 
Locatie
Theater De Cameleon